De Kijltuin

Kunstgras in de tuin, een goed idee!

Geplaatst op

Veel mensen willen tegenwoordig een groene tuin hebben, maar hebben geen zin in het extra onderhoud. Een groene tuin vereist namelijk veel onderhoud en hier hebben de meeste mensen geen tijd voor. Toch is er een manier waarop je een groene tuin kunt realiseren zonder veel onderhoud. Kunstgras in de tuin is een keuze waar je nooit meer spijt van zal krijgen. Kunstgras is er namelijk in verschillende maten en soorten, dus kun je naar eigen wens jouw kunst gazon realiseren. Met een kunst gazon heb jij het voor het zeggen en dat is een groot verschil met een natuurlijk gazon. Wat zijn de voordelen van kunstgras precies? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt

Sterk

Het grootste voordeel van kunstgras is dat het veel sterker is dan natuurlijk gras. Een natuurlijk gazon kan gemakkelijk schade oplopen en met een kunstgazon is dit niet het geval. Het is namelijk heel sterk materiaal, dus ideaal voor in de tuin. Vooral als er veel op gelopen en gespeeld wordt is het goed om te kiezen voor een kunst gazon. De vezels in het materiaal zorgen voor de stevigheid en dat is natuurlijk ideaal. Op gras horen ook kinderen te spelen en hiervoor is het ook zeer geschikt. Vaak zijn de vezels zacht, waardoor kinderen geen pijn kunnen krijgen door het gras.

 

Daarnaast kun je makkelijk verschillende meubels plaatsen op kunstgras. Je kunt bijvoorbeeld een loungeset erop zetten, maar ook een zwembadje in de zomermaanden. Het kan goed tegen een stootje en dat maakt het natuurlijk perfect.

Uiterlijk

Een ander voordeel van kunstgras is dat je het bijna niet meer kunt onderscheiden. Je ziet tegenwoordig nauwelijks het verschil tussen natuurlijk gras en kunstgras. Voor veel mensen is dit een groot voordeel en is het ook een voordeel dat er bijna geen onderhoud aan verbonden zit. Soms zit er wel vuil tussen de vezels, maar kan dit makkelijk weggespoten worden met een tuinslang. Bestel het gras nu op het internet en plaats het gras zelf in de tuin, zodat je kunt genieten van een prachtig kunst gazon.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op onze site nemen we graag met je door wat je allemaal kunt doen met betrekking tot je tuindesign.

Contactgegevens

Via info @ dekijltuin.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden